Notícies i esdeveniments


 
14
Gen
La candidatura de Menorca Talaiòtica protagonitza el programa de Radio Exterior «Marca España» amb una entrevista al conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria.
 
09
Gen
Els arqueòlegs Irene Riudavets i Antoni Ferrer van parlar de la nova hipòtesi sobre les taules com a portes simbòliques al programa radiofònic SER Historia.
 
15
Des
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports treu a licitació la redacció d’un pla de comunicació per donar difusió a la candidatura Menorca Talaiòtica. La presentació davant la UNESCO ja és una realitat i a partir de l’any 2021 s’inicia el procés d’avaluació amb vista a la possible inscripció a la llista de patrimoni mundial el juliol de 2022.
 
 
03
Des
El llibre Torralba d’en Salort. Els recintes de taula, santuaris de l’edat del ferro a Menorca, cinquena monografia de la col·lecció Sitjot, es presenta al Museu de Menorca amb la participació del conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, i les dues autores, les arqueòlogues Cristina Bravo i Irene Riudavets.
 
27
Nov
Obert el termini per presentar el projecte d’un documental que contribueixi a la promoció de la candidatura Menorca Talaiòtica. La data límit és el 28 de desembre.
 
26
Nov
El Departament de Cultura ha concedit els ajuts anuals per a la investigació i conservació del patrimoni històric, corresponents a cinc línies diferents, dins d’una mateixa convocatòria.
 
20
Nov
La proclamació s’ha produït en la darrera jornada de la 87a reunió del Consell de Patrimoni Històric, celebrat de forma telemàtica els dies 19 i 20 de novembre.
 
17
Nov
Menorca Talaiòtica ha participat avui al XIV Encontre de Gestors del Patrimoni Mundial, un fòrum anual que analitza i debat sobre iniciatives i projectes de gestió dels llocs inscrits en la Llista de patrimoni mundial de la Unesco. 

 
 
11
Nov
Presentació del contingut del nou expedient de la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO a la Biblioteca Pública d’Alaior.
 
10
Nov
El finalista d'aquest projecte cultural de l'Associació Amics del Museu de Menorca que aconsegueixi una millor valoració rebrà com a premi una beca d’estudis de 2.000€.
 
06
Nov
Damià Ramis i Ismael Moll, responsables d’aquest projecte impulsat per l’Associació Arqueologia i Patrimoni, exposen els últims avenços amb l'assistència del conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria. 
 
23
Oct
Visita de la consellera de Cultura del Govern Balear, Pilar Costa, per conèixer el contingut del nou expedient de la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial. 
 
12
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS