Notícies i esdeveniments


 
02
Jul
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca ha llençat la nova web de la candidatura de Menorca Talaiòtica, un portal on es pot trobar tota la informació relacionada amb la candidatura, el nou expedient, els jaciments i les activitats d’investigació i  difusió entorn de la prehistòria de Menorca.
 
27
Gen
La peça audiovisual resumeix l’acció de l’encesa de 28 talaiots en suport a les persones que es troben en una situació extrema i es veuen obligades a creuar el Mediterrani
 
16
Gen
El programa d’excursions, organitzat de manera conjunta amb el GOB, té com a objectiu continuar amb la difusió de la candidatura entre la població de l'illa
 
11
Gen
Demà dissabte, 12 de gener, el Consell Insular de Menorca, en col·laboració amb altres entitats com Fons Menorquí de Cooperació, Amnistia Internacional o Amics del Museu de Menorca, s'afegiran a la iniciativa “Torres de Mallorca. Un cant pels Drets Humans” amb l'encesa, en aquest cas, de talaiots.
 
03
Des
La publicació “Unicum” dedica la seva portada al monument més emblemàtic de l’illa amb un extens reportatge que explica com es va fer front a l’acte vandàlic de l’any 2018
 
 
15
Nov
La iniciativa té com a principals objectius difondre entre la gent jove d'arreu de l'Estat, la Menorca Talaiòtica, al mateix temps que donar peu a la gent de la nostra illa, a una nova manera de visitar jaciments arqueològics.
 
03
Mar
Es tracta d’una edificació aïllada, amb una façana recta, on se situa l’entrada original, avui cegada. Al seu interior s’hi troben 5 columnes exemptes i 9 pilastres adossades als murs, que sostenen una coberta de grans lloses de pedra
 
27
Feb
Les visites als monuments que gestiona la Fundació Foment del Turisme de Menorca han registrat un increment progressiu en els darrers cinc anys gràcies a tres factors: l’impuls de la divulgació i pro- moció de la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, les millores implementades en les instal·lacions i l’increment del nombre de turistes.
 
25
Feb
El Consell Insular de Menorca ha publicat una convocatòria d'ajuts per a la investigació, conservació i difusió del patrimoni històric durant el 2019, per un import total de 200.000 €.
 
23
Gen
El fons del Museu de Menorca, format per més de 250.000 peces, té un nou espai de dipòsit i emmagatzematge d’objectes. A causa de l’increment del fons, bàsicament fruit de les excavacions arqueològiques que tenen lloc cada any a l’illa, el Consell Insular de Menorca i el Museu de Menorca han condicionat un nou magatzem. Aquest nou espai, situat en una nau propietat del Consell, ajudarà a descongestionar l’espai de magatzem de la seu del Museu.
 
12
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS