Notícies i esdeveniments


 
14
Abr
El Consell Insular de Menorca (CIM) presenta el vídeo Talaiots pels drets humans 2021, sobre l’acció que va tenir lloc el 27 de març amb l’encesa de 32 monuments prehistòrics de Menorca.
 
09
Abr
Entrevista a Antoni Ferrer, un dels artífexs de la reformulació de la candidatura de Menorca Talaiòtica.
 
06
Abr
La cinquena edició del certamen cultural Becatalaiotica 2021 ja està en marxa i les inscripcions romandran obertes fins l’1 de maig. La proposta més ben valorada guanyarà una beca d’estudis de 2.000 euros.
 
08
Mar
El Consell Insular de Menorca, a través del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, ha adjudicat la licitació del documental sobre Menorca Talaiòtica a l’empresa Espiral Producciones, SL.
 
05
Mar
Entrevista a Margarita Orfila, membre de la Comissió Permanent de la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial.
 
22
Feb
El Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca juntament amb el GOB Menorca donen un nou impuls al programa d’excursions “Som Talaiòtics?” amb l’objectiu de continuar amb la difusió de la candidatura de Menorca Talaiòtica entre la població de l’illa.
 
07
Feb
L’entrega d'una beca d'estudis de 2.000 euros es va fer ahir, 6 de febrer, a través d’un directe a l’Instagram de @becatalaiotica amb la participació del conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, i el vencedor de la Becatalaiòtica 2019, Pau Canivell.
 
04
Feb
Entrevista a Cipriano Marín, coordinador del nou expedient de la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO.
 
14
Gen
La candidatura de Menorca Talaiòtica protagonitza el programa de Radio Exterior «Marca España» amb una entrevista al conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria.
 
09
Gen
Els arqueòlegs Irene Riudavets i Antoni Ferrer van parlar de la nova hipòtesi sobre les taules com a portes simbòliques al programa radiofònic SER Historia.
 
15
Des
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports treu a licitació la redacció d’un pla de comunicació per donar difusió a la candidatura Menorca Talaiòtica. La presentació davant la UNESCO ja és una realitat i a partir de l’any 2021 s’inicia el procés d’avaluació amb vista a la possible inscripció a la llista de patrimoni mundial el juliol de 2022.
 
 
03
Des
El llibre Torralba d’en Salort. Els recintes de taula, santuaris de l’edat del ferro a Menorca, cinquena monografia de la col·lecció Sitjot, es presenta al Museu de Menorca amb la participació del conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, i les dues autores, les arqueòlogues Cristina Bravo i Irene Riudavets.
 
12
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS