Un milió d’euros dels Pressupostos Generals de l’Estat per a Menorca Talaiòtica

ImatgeLa candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO rebrà un milió d’euros dels Pressupostos Generals de l’Estat de 2022. La protecció, conservació i difusió de la Menorca Talaiòtica comptaran l’any que ve amb aquest important recolzament econòmic, uns recursos que es destinaran a accions ja previstes en el Pla de Gestió de la candidatura.

El Pla de Gestió de Menorca Talaiòtica té diferents programes, dels quals se’n deriven les línies d’inversió. Les inversions que es facin amb aquest milió d’euros aniran dirigides en dues direccions, tal i com ha explicat el vicepresident i conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria: “hi ha un programa que per a nosaltres és prioritari, que és el de preservació, conservació i manteniment per millorar l’estat dels jaciments. I l’altre programa que en els propers anys ha de tenir un desenvolupament important és el de recerca i investigació”.

Maria també ha afegit que “no hem de descartar la possibilitat d’adquirir algun jaciment que actualment sigui de titularitat privada, i que d’aquesta manera passaria a formar part de la xarxa pública de jaciments de Menorca Talaiòtica”.

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS