Altres: "Ressonàncies col·lectives"

Imatge16 Oct

Dissabte 16 d’octubre a les 18:30 h a la necròpolis de Cala Morell tindrà lloc el tercer dels 5 esdeveniments de la final de Becatalaiotica 2021, de la mà de Sonia Buj (Barcelona - 1996).

Sonia presenta RESSONÀNCIES COL·LECTIVES. Parar en una cova prehistòrica pot suposar la possibilitat d'accedir a un cúmul d'experiències sensorials i de memòries. Na Sònia vol descompondre aquesta realitat, magnificar col·lectivitzar sensacions a través de la tecnologia.

alt textConvertint els jaciments de la Menorca Talaiòtica en escenaris a l'aire lliure, les cinc finalistes de Becatalaiotica -joves estudiants d’entre 16 i 25 anys- tenen com a objectiu crear un esdeveniment de caràcter lliure on qualsevol mètode d'expressió serà vàlid per transmetre la seva visió del patrimoni de Menorca, o de proposar noves formes d'entendre-ho i/o de gaudir-lo. 

El públic assistent tan sols ha de gaudir de cada proposta i valorar-la a través d’un senzill qüestionari. L’autora de la proposta més ben valorada guanyarà una beca d’estudis de 2.000 €.
 

 
Enllaços relacionats
Becatalaiotica
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS