Oferta per al disseny de rutes marítimes del projecte Menorca Reserva de Biosfera-Turisme 0CO2

ImatgeEl Consell Insular de Menorca ha publicat una oferta per al servei de disseny de rutes marítimes del projecte Menorca Reserva de Biosfera - Turisme 0CO2, que s’emmarca dins el Pla de Sostenibilitat Turística a l’illa de Menorca (PSTD). 

L’objecte del contracte és el disseny d’una xarxa de rutes marítimes, costaneres i subaquàtiques en forma ruta o itinerari aprofitable per activitats de turisme sostenible. L’objectiu és posar en valor i apropar a la societat la relació de Menorca amb la mar i des de la mar, així com els elements mediambientals i el patrimoni històric i cultural. En aquest últim apartat, hi entren els jaciments vinculats al propi patrimoni marítim i a l'arqueologia subaquàtica, en un doble aspecte: jaciments costaners de rellevància marítima (ciutats i estructures portuàries, estructures en terra però vinculades amb l'activitat marítima, etc.) i els propis jaciments subaquàtics (derelictes, ports, ancoratges, estructures submergides, etc.) 

Aquest patrimoni pot ser submergit o emergit, però es farà allò possible perquè les rutes siguin per la mar, només baixant a terra per accedir al patrimoni emergit promocionant les activitats socioeconòmiques al voltant del medi marí, especialment en allò relacionat amb el turisme, l’esport i l’ús de transport marítim (des de caiac i vela a barques o mitjans de qualsevol tipus, així com la pràctica del submarinisme). El projecte ha de contenir com a mínim un derelicte, encara que es desitjable més d’un i serà ben acollida tota proposta de millora que potencii les activitats subaquàtiques a l’illa. 

Termini de presentació de les ofertes

Els interessats podran presentar la seva oferta al Consell Insular de Menorca des del dia següent a la seva publicació i fins les 23:59:59 del proper 15 de juliol, dirigint-la al «Servei de Promoció Turística i Fons europeus» de la presidència.

Trobareu tota la informació sobre l'oferta en el document adjunt

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS