Espiral Producciones guanya la licitació del documental sobre Menorca Talaiòtica

Imatge
El Consell Insular de Menorca, a través del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, ha adjudicat la licitació del documental sobre Menorca Talaiòtica a l’empresa Espiral Producciones, SL. L’objectiu és que aquesta peça audiovisual doni suport a la candidatura, contribuint a demostrar la seva idoneïtat per ser inscrita a la Llista de patrimoni mundial de la UNESCO. El valor estimat del contracte és de 66.069,28 €.

Amb seu a Mallorca, Espiral Producciones és una productora audiovisual dedicada al cinema, TV, publicitat i documentals. Per a la realització del documental de Menorca Talaiòtica, comptarà amb el següent equip:

Productora: Luisa Lagartera
Guionista: Laura Jurado
Director: Manuel Balaguer
Director de Fotografia: Agustí Torres
Arqueòloga-assessora: Amalia Pérez-Juez

El documental “La mort com coartada” (Agustí Torres), “La ciutat dels caiguts” (Manuel Balaguer), el programa informatiu d’IB3 “Panorama” (Luisa Lagartera) i la pel.lícula “Dona” (Agustí Torres) són algunes de les produccions en les quals han col.laborat els membres de l’equip.

El Consell Insular de Menorca considera imprescindible dotar a la candidatura d’un documental que plasmi el discurs de l’expedient en format audiovisual. El documental haurà de mostrar la singularitat i excepcionalitat de Menorca Talaiòtica i emocionar a l’espectador traslladant la importància que té el paisatge talaiòtic en la vida dels menorquins, gràcies al seu bon estat de conservació.

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS