Altres: Encesa de talaiots pels drets humans


23 Gen

El programa institucional de la Diada comptarà amb l’encesa de talaiots pels drets humans, que enguany arriba a la seva tercera edició, una iniciativa del Consell Insular de Menorca a la qual es va adherir el 2019, amb la col·laboració del Fons Menorquí de Cooperació, Amnistia Internacional i Amics del Museu de Menorca. Aquesta acció col·lectiva, amb la qual es reivindica la solidaritat sense fronteres i el clam per la dignitat humana, en el context d’una Mediterrània on milers de persones moren quan intenten travessar-la a la recerca d’un futur millor, tindrà lloc a distints talaiots de Menorca, a les 13 i a les 18:30 hores. A més, aquest acte contribueix a donar difusió al patrimoni talaiòtic de Menorca. 

L’acte d’encesa es durà a terme de manera simultània a Mallorca, Eivissa, Formentera, l’illa grega de Quios, i a diversos punts del nord d’Àfrica i Catalunya. La primera encesa serà a les 13 hores amb bengales de fum i estarà acompanyada de la lectura del manifest a càrrec del Fons Menorquí de Cooperació i el cant “Viatge a Ítaca” de Lluís Llach. La segona encesa serà a les 18.30 hores amb bengales de llum.

Per participar-hi, es pot fer de dues maneres:
1. Encendre les bengales des de dalt un talaiot, a títol individual o en nom d'una entitat. 
2. Assistir a l'acte: vine a escoltar el manifest i el cant i a veure l'encesa des dels peus del talaiot de Torre d'en Galmés (Alaior). 

És imprescindible reservar:
talaiotsdretshumans@gmail.com // 666731072


alt text

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS