Comença la cinquena edició del cicle “Som Talaiòtics?” per donar a conèixer la Menorca Talaiòtica

ImatgeEl Servei de Patrimoni del Consell Insular de Menorca juntament amb el GOB Menorca donen un nou impuls al programa d’excursions “Som Talaiòtics?” amb l’objectiu de continuar amb la difusió de la candidatura de la Menorca Talaiòtica entre la població de l’illa. 

El programa pretén que els participants no només coneguin en profunditat els jaciments, sinó també el paisatge en el qual s'insereixen aquests. Actualment el Consell Insular de Menorca treballa en la millora de l’expedient de la candidatura en els aspectes plantejats per la UNESCO. Una d’aquestes millores és precisament l’anàlisi de la relació entre el paisatge i els monuments talaiòtics.

Podeu consultar el programa complet de visites aquí .
En alguns casos les places són limitades i cal apuntar-se amb uns dies d’antelació, a www.gobmenorca.com/inscripcio-excursio o al telèfon 971 35 07 62.

Pel que fa a les excursions que disposen de servei d’autobús per a tornar al punt de partida, aquestes tenen un cost d’entre 3 i 5 euros per persona i s’ha de pagar en el mateix moment d’agafar-lo.
Totes les excursions tindran lloc en diumenge. 

 

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS