El Consell i l’Associació d’Amics del Museu de Menorca presenten una nova edició de la iniciativa cultural “Beca Talaiòtica”

’Associació d’Amics del Museu de Menorca i el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca han presentat avui la quarta edició del projecte cultural Beca Talaiòtica. La iniciativa té com a principals objectius difondre entre la gent jove d'arreu de l'Estat, la Menorca Talaiòtica, al mateix temps que donar peu a la gent de la nostra illa, a una nova manera de visitar jaciments arqueològics.

La idea central del concurs és la de trobar el jove més hàbil a l'hora de preparar i executar una visita guiada original a un dels jaciments arqueològics que es proposen.

Es tracta d’un projecte cultural nascut el 2016 de la mà d’Amics del Museu de Menorca amb l’objectiu de donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial entre nous públics.

Per a poder participar s’ha de tenir entre 16 i 25 anys i només s’ha d’emplenar un formulari que es troba a la pàgina web beca.menorcatalayotica.info i enviar-lo al correu electrònic beca@menorcatayotica.info abans del 19 de gener de 2020. Es seleccionaran cinc persones que hauran de crear un esdeveniment de caràcter lliure a un jaciment arqueològic de la Menorca Talaiòtica. Qualsevol camp de coneixement o mètode d’expressió és vàlid mentre atorguí el seu just lloc al coneixement científic.

El públic assistent a l’esdeveniment és crucial perquè s’encarrega de valorar l’originalitat, el contingut i la capacitat d’entretenir de les diferents propostes. La proposta del participant més ben valorada rebrà una beca d’estudis de 2.000 euros.

L’acte de presentació, celebrat al jaciment de Trepucó, va comptar amb l’assistència del conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, la directora insular de Cultura i Patrimoni, Raquel Marquès, i Cecília Ligero, presidenta de l’Associació d’Amics del Museu de Menorca.

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS